nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart

Bord 300 x 150 mm

nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
97.35 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeks4253Zwart
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Nostalgisch Uithangbord rechthoek smeedijzer
Bord staat haaks op de muur
Afmeting bord:300x150x3mm
Afmeting steun:400x230x5mm
Afwerking gecoat zwart
Gewicht 2 KG


Kijk beneden voor:
- Voorbeelden van opdruk
- Productinformatie
Uithangbord Amsterdam
Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u terecht voor Smeedijzeren naam en uithangborden diet uw huis af maken. Zeker als wij uw persoonlijke opdruk platsen op het door u uitgezochte naam - uithangbord Onze dynamische winkel in Uithangborden Bloemen en Doe Het Zelf vindt u in het hartje van Belfeld.

Kopen
Met een uithangbord bij uw restaurant, cafe, winkel of huis, kunnen mensen uw bedrijf of huis net iets makkelijker vinden. Bovendien siert een nostalgisch naambord uw woning. Natuurlijk leveren wij niet alleen kale uithangborden, maar ook de bedrukking kunnen wij voor u verzorgen. Wij maken gebruik van een standaard lettertype,Monotye Corsiva, Times en Arial Rounded maar hier kunnen wij uiteraard ook van afwijken. Het hangbord wordt helemaal compleet en af geleverd. U hoeft het alleen maar op te hangen.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets groter te maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte te houden dit geeft rust op het bord en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen platsen we met een komma er tussen.

Handwerk Smeedijzer
De borden worden met de hand in elkaar gesmeed dit is echt vakwerk,en het oog van onze smeden is heel secuur, maar u snapt dat hier een kleine marge in kan zitten, ook kan het voor komen dat er een kleine las spetter rond de plekken zit waar er gelast is, maar zo als u op de voorbeeld afbeeldingen ziet is dit niet storend. Het geheel is van gietijzer in combinatie van smeedijzer wat tot dit nostalgisch resultaat leid een mooi bord in de Engelse stijl.

Levertijd
De Borden hebben we in voorraad, voor de opdruk plaatsen moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om binnen 2 werkdagen te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden

Contact
In onze webwinkel heeft u de mogelijkheid een naamplaat voor uw huis direct online te bestellen. Hiervoor hoeft u enkel het gekozen product in de winkelwagen te leggen. Daarna kunt u uw bestelling betalen met paypal. Houd u het uithangbord liever even vast kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze winkel en het fysiek bekijken en kopen. Bekijk vooraf wel even ons routekaartje en de openingstijden. Voor vragen en opmerkingen stuur ons een e-mail.

klik op uw keuze voor een voorbeeld

VOORBEELDEN OPDRUK:

VOORBEELDEN KLEUR OPDRUK:

VOORBEELDEN VAN REGEL HOOGTE (LETTER HOOGTE)

BEVESTIGINGS MATERIAAL
RVS Schroeven Kruiskop + Plug
RVS Schroeven Torx + Plug
Geen Schroeven

LETTERTYPE
Logo aangeleverd in EPS bestand (info@karelsmits.nl)

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal