Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart

Bord 300 x 150 mm

Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
Nostalgisch Uithangbord Amsterdam Zwart
111.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeks4257Zwart
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Nostalgisch Uithangbord rechthoek smeedijzer
Bord staat haaks op de muur
Afmeting bord:300x150x3mm
Afmeting steun:400x230x5mm
Afwerking gecoat zwart
Gewicht 2 KG


Kijk beneden voor:
- Voorbeelden van opdruk
- Productinformatie

maak een keuze uit de 6 keuze veldjes hier onder.
als er een - aan het begin staat heeft u nog geen keuze in gevuld.
Uithangbord Voordeur Amsterdam
Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u terecht voor Smeedijzeren naam en uithangborden diet uw huis af maken. Zeker als wij uw persoonlijke opdruk platsen op het door u uitgezochte naam - uithangbord Onze dynamische winkel in Uithangborden Bloemen en Doe Het Zelf vindt u in het hartje van Belfeld.

Kopen
Met een uithangbord bij uw restaurant, cafe, winkel of huis, kunnen mensen uw bedrijf of huis net iets makkelijker vinden. Bovendien siert een nostalgisch naambord uw woning. Natuurlijk leveren wij niet alleen kale ambachtelijke uithangborden, maar ook de profesionele vinyl bedrukking kunnen wij voor u laten maken. Wij maken gebruik van een standaard lettertype,Monotye Corsiva, Times en Arial Rounded maar hier kunnen wij uiteraard ook van afwijken. Het hangbord wordt helemaal compleet met ophangsteun af geleverd. U hoeft het alleen maar op de muur of een houten paal te schroeven.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt zelf kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets groter te laten maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte (letter hoogte) te houden dit geeft rust op het ontwerp en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen plaatsen we met een komma er tussen. We plaatsen de regel gecentreerd. (in het midden uitgelijnd) en met in acht nemen van de verhoudingen de langste regel in een zo groot mogelijke regelhoogte.

Proefdruk
Wilt u eerst een proef van de opdruk van uw naambord zien? vermeld dit dan bij de opmerkingen en we sturen een proefdruk via de mail

Levertijd
De stoere klassieke borden van staal hebben we in voorraad, De professionele vinyl belettering wordt handmatig op het bord geplaatst.U heeft de keuze om de verzend dag aan te geven dit kan 3, 7 of 14 werkdagen na dat de betaling bij ons binnen is.
We verzenden via GLS. u ontvangt een track en trace code van GLS op de dag van verzending.

Contact
In onze moderne webwinkel heeft u de mogelijkheid de landelijke uithangborden online te bestellen. Hiervoor hoeft u enkel het gekozen product in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen waarna uw bestelling is afgerond. U bent ook van harte welkom in onze winkel mag natuurlijk ook, bekijkt u dan voor vertrek wel even ons routekaartje naar ons bedrijf. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op en stuur ons even een e-mail.

klik op uw keuze voor een voorbeeld

VOORBEELDEN OPDRUK:

VOORBEELDEN KLEUR OPDRUK:

VOORBEELDEN VAN REGEL HOOGTE (LETTER HOOGTE)

BEVESTIGINGS MATERIAAL
RVS Schroeven Kruiskop + Plug
RVS Schroeven Torx + Plug
Geen Schroeven

LETTERTYPE
Logo aangeleverd in EPS bestand (info@karelsmits.nl)

Voorbeelden van opdruk

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
24-05-2020
net zo mooi als vorige keer
na de komst van onze 2 kinderen hebben we een nieuw uithangbord besteld en het is weer net zo mooi en degelijk al de vorige keer.
nu hangen de namen van onze kinderen ook buiten bij de voordeur.