Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart

Bord 230 x 130 mm

Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
Nostalgisch Naamplaat Assen Zwart
naar verwachting medio juni weer leverbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeks3254Zwart
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Nostalgisch Naamplaat rechthoek smeedijzer
Bord plat tegen de muur
Afmeting bord:230x130x3mm
met 4 schroefgaten
Afwerking gecoat zwart
Gewicht 0,5 KG

Kijk beneden voor:
- Voorbeelden van opdruk
- ProductinformatieNaamplaat voordeur
Wilt u een leuk en uniek huisnummer kopen? Onze nostalgische huisnummers zijn hand gesmeed. Bestel uw huisnummer gewoon online, snel in huis!. Geef de voordeur van uw huis extra uitstraling met een huisnummerbordje van KarelSmits.nl Een Landelijk naamplaatje voor bij de voordeur kunt u aanschaffen bij Bloembinderij Karel Smits, een jonge bloemenzaak in het hartje van Belfeld. Iedere deur verdient een nostalgisch naambordje. Een naambordje of naamplaatje bij uw voordeur is het visitekaartje van uw woning. Met een smeedijzer naambordje naast uw voordeur geeft u aan wie er op uw adres woont en welk huisnummer het is. Naast deze functionele eigenschap maakt u met een naambordje uw woning helemaal af. Bij Bloembinderij Karel Smits heeft u een ruime keuze uit nostagische naamborden van Smeedijzer die bij een landelijke sfeer passen, met de opdruk die u bij ons kunt laten maken geeft u een persoonlijk tintje aan uw naambordje..

Handig en persoonlijk
Met een naamplaat bij de voordeur, maakt u uw huis net wat persoonlijker. Daarbij is het handig voor mensen die u voor het eerst bezoeken en natuurlijk voor de postbode. U kunt kiezen voor een landelijk naamplaatje, maar ook voor een fraai nostalgisch Naambord uw naamplaatje in zwart met opdruk in de kleuren:
* Wit
* Creme
* Zilver
* Goud
De borden zijn voorzien van poedercoating waardoor ze weer en windbestendig zijn.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets groter te maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte te houden dit geeft rust op het bord en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen platsen we met een komma er tussen.

Levertijd
De Borden hebben we in voorraad, voor de opdruk plaatsen moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om zo snel mogelijk te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden.

Kopen
Een ambachtelijke naamplaat voor bij de voordeur bestelt u gemakkelijk en snel online door het gewenste product in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen met paypal waarna uw bestelling is afgerond. Indien u langs wilt komen in onze winkel, raden wij u aan van te voren even routekaartje te bekijken. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact op en stuur ons even een e-mail.

klik op uw keuze voor een voorbeeld

VOORBEELDEN OPDRUK:

VOORBEELDEN KLEUR OPDRUK:

VOORBEELDEN VAN REGEL HOOGTE (LETTER HOOGTE)

BEVESTIGINGS MATERIAAL
RVS Schroeven Kruiskop + Plug

LETTERTYPE
Logo aangeleverd in EPS bestand (info@karelsmits.nl)

Voorbeelden van opdruk

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal