Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen

Bord 300 x 150 mm

Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen
Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen
Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen
Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen
Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen
Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen
Nostalgisch Naambord met Huisnummer Eindhoven AntiekGroen
99.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeks5257AGroen
3 ster(ren) met 3 review(s) Schrijf een review
Nostalgisch Naambord rechthoek Huisnummerbord Ovaal smeedijzer
Bord plat tegen de muur
Afmeting bord:300x150x3mm 120x80mm
Afmeting steun:380x30x55mm  
Afwerking gecoat antiekgroen
Gewicht 2,5 KG

Kijk beneden voor:
- Voorbeelden van opdruk
- Productinformatie

maak een keuze uit de 6 keuze veldjes hier onder.
als er een - aan het begin staat heeft u nog geen keuze in gevuld.
Huisnummer met Naambord Voordeur
Bloembinderij Karel Smits heeft niet alleen prachtige bloemstukken, maar ook naamborden voor bij de voordeur te koop. De naamborden zijn voorzien van een poedercoating en zijn van een stevig, metaal, dus bestand tegen ieder weertype. De plaat en de steun zijn samen gesmeed tot een geheel. U hebt bij veel borden keuze uit de kleuren groen, zwart of blauw, met of zonder opdruk. Zo bieden wij voor ieder wat wils bij Bloembinderij Karel Smits.

Borden
Naast ambachtelijke naamborden heeft u ook de keuze uit klassieke huisnummerborden en nostalgische uithangborden voor bij de voordeur. De borden worden standaard geleverd zonder opdruk, maar natuurlijk kunnen wij voor een professionele Vinyl belettering voor u laten maken: zonder naam is het immers geen naambord. Het lettertype dat wij standaard gebruiken is ‘Monotype Corsiva’, maar een ander lettertype behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u kiezen voor een kader rand in de kleur van de opdruk wit, creme, zilver of goud. Dit geeft het bordje een sfeervolle uitstraling.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt zelf kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets groter te laten maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte (letter hoogte) te houden dit geeft rust op het ontwerp en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen plaatsen we met een komma er tussen. We plaatsen de regel gecentreerd. (in het midden uitgelijnd) en met in acht nemen van de verhoudingen de langste regel in een zo groot mogelijke regelhoogte.

Levertijd
De stoere klassieke borden van staal hebben we in voorraad, De professionele vinyl belettering wordt handmatig op het bord geplaatst.U heeft de keuze om de verzend dag aan te geven dit kan 3, 7 of 14 werkdagen na dat de betaling bij ons binnen is.
We verzenden via GLS. u ontvangt een track en trace code van GLS op de dag van verzending.

Proefdruk
Wilt u eerst een proef van de opdruk van uw naambord zien? vermeld dit dan bij de opmerkingen en we sturen een proefdruk via de mail

Contact
In onze moderne webwinkel heeft u de mogelijkheid de landelijke uithangborden online te bestellen. Hiervoor hoeft u enkel het gekozen product in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen waarna uw bestelling is afgerond. U bent ook van harte welkom in onze winkel mag natuurlijk ook, bekijkt u dan voor vertrek wel even ons routekaartje naar ons bedrijf. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op en stuur ons even een e-mail.

klik op uw keuze voor een voorbeeld

VOORBEELDEN OPDRUK:

VOORBEELDEN KLEUR OPDRUK:

VOORBEELDEN VAN REGEL HOOGTE (LETTER HOOGTE)

BEVESTIGINGS MATERIAAL
RVS Schroeven Kruiskop + Plug
RVS Schroeven Torx + Plug
Geen Schroeven

LETTERTYPE
Logo aangeleverd in EPS bestand (info@karelsmits.nl)

Reviews

Aantal reviews: 3
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
20-02-2020
Jammer
We hebben ander half jaar geleden een naambordje gekocht en het begint nu al te roesten. ik heb het bordje terug gestuurd en een nieuw bordje ontvangen, hier zaten enkele plekken op waar te weinig caoting zat dus ik heb hem weer terug gestuurd, en toen hebben ze mij het aankoop bedrag terug gestort, erg jammer dit
20-02-2020
Beschadig
kreeg het bordje binnen 3 dagen thuis, alleen was het beschadigd, waarschijnlijk gevallen tijdens transport. heb het terug gezonden en had het nieuwe bordje voor de verjaardag binnen. super service dank
07-04-2021
Duidelijke site
Je betaalt voor wat je besteld je kunt kiezen uit wel of geen opdruk enz dus geen all in prijzen met zogenaamd gratis verzenden.