nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart

Bord 300 x 150 mm

nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
nostalgisch Naambord Den Bosch Zwart
68.75 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeks5257Zwart
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Moderne Naamborden rechthoek smeedijzer
Bord plat tegen de muur
Afmeting bord:300x150x3mm
Afmeting steun:380x50x7mm
Afwerking gecoat zwart
Gewicht 2 KG

Kijk beneden voor:
- Voorbeelden van opdruk
- Productinformatie

Wilt u graag een smeedijzeren naambord bij uw voordeur? Kies dan voor een bord van Bloembinderij Karel Smits. Onze borden zijn weer- en windbestendig, omdat ze zijn verzinkt en zijn voorzien van een poedercoating. De plaat en de ophangbeugel zijn aan elkaar gesmeed en het is dus een geheel. Een naambord van Bloembinderij Karel Smits is daarom zeer geschikt voor buiten bij de voordeur.

Naamborden
Veel van onze nostalgische naamborden zijn te verkrijgen in de kleuren groen, zwart of blauw en worden standaard geleverd zonder opdruk. Maar natuurlijk zou een naambord geen naambord zijn als er geen tekst op stond. Daarom zorgen wij voor een professionele Vinyl belettering, in het lettertype ‘Monotype Corsiva’ 'Times' of 'Arial Rounded'. Liever een ander lettertype? Dat kan natuurlijk ook. De keuze is aan u. Bent u op zoek naar een iets anders voor bij de voordeur? Kijk dan ook eens bij onze uithangborden vlaggenstokhouder en huisnummerborden.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets groter te maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte te houden dit geeft rust op het bord en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen platsen we met een komma er tussen.

Levertijd
De Borden hebben we in voorraad, voor de opdruk plaatsen moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om zo snel mogelijk te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden.

Bestellen
In onze webshop staan al onze producten op een rij. Als u een naambord heeft gezien wat goed past bij uw voordeur, klik dan het gewenste product aan en u ziet een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. Komt u liever naar de winkel? Kom dan naar het Koninginneplein 7 in Belfeld. Indien u vragen hebt, zijn wij te bereiken via info@karelsmits.nl of via het telefoonnummer

klik op uw keuze voor een voorbeeld

VOORBEELDEN OPDRUK:

VOORBEELDEN KLEUR OPDRUK:

VOORBEELDEN VAN REGEL HOOGTE (LETTER HOOGTE)

BEVESTIGINGS MATERIAAL
RVS Schroeven Kruiskop + Plug
RVS Schroeven Torx + Plug
Geen Schroeven

LETTERTYPE
Logo aangeleverd in EPS bestand (info@karelsmits.nl)

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal