GLS Afhaling in plannen

GLS Afhaling in plannen
Gratis *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGLSRafhaal
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
GLS Retour Label
vul dit retour label in, plaats het in de winkelwagen vul uw naam en adres gegevens in, bij verzend metode kiest u afhalen in Belfeld.
Wij gaan een afhaling bij uw thuis inplannen. u ontvangt van GLS een mail op de gekozen afhaaldag. De GLS chaufeur komt het pakket aan uw voordeur afhalen.
Zorg dat het pakket klaar staat en dat u de voordeur bel kunt horen, de chaufeur komt slechts 1 keer bij uw aan de deur voor een afhaling.
helaas is het niet mogelijk om een tijds vak aan te geven wanneer de chaufeur bij u langs komt.

Verpakking
Zorg dat het artikel deugdelijk verpakt is,
Dit wil zeggen in zijn geheel in een kartonnen doos en uitstekende delen ( gietijzeren punten ophangbeugel enz) voorzien van 3 lagen karton. zorg dat de lege ruimtes in de doos gevuld worden met proppen papier zo dat het artikel niet op en neer kan gaan in de doos en bij een val niet door het karton kan scheuren.
Plak eventuele oude verzendlabels af zo dat er geen verwarring kan ontstaan.
Print de bevestigings mail uit en doe deze in de doos, zo dat we weten dat het artikel dat we retour ontvangen jullie eigendom is.
Wees zuinig op jullie eigendom en verpak het goed.
Artikelen met transport schade die niet volgens bovenstaande richtlijnen verpakt zijn worden niet in behandeling genomen en retour afzender gezonden.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review