203 Corsage Zalm Roos Witte Calla

Corsage 203

203 Corsage Zalm Roos Witte Calla
203 Corsage Zalm Roos Witte Calla
203 Corsage Zalm Roos Witte Calla
203 Corsage Zalm Roos Witte Calla
prijs op aanvraag *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCorsage 203
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Corsage

Stijl
Klassiek
Kleur
Wit Zalm
Bloemsoort
Roos Calla
Ondergrond

Extra
Spledje ook mogenlijk met magneet


Corsage Bruidegom
Bij een perfecte bruiloft horen natuurlijk de perfecte bloemen… Een van de mooiste dingen in het bloemenvak vind ik het maken van bruidswerk. Samen met het toekomstige bruidspaar creëer ik een boeket wat bij het hen past en is altijd uniek. Bij elk bruidsboeket wordt er gekeken naar de wensen van het bruidspaar, de jurk van de bruid en haar lichaamsbouw en het kostuum van de bruidegom. De Corsage voor de bruidegom bevat meestal dezelfde bloemen als het boeket zo dat het een mooi geheel wordt.

Hoe dragen we een corsage Man
Normaal gesproken dragen de daggasten ook een corsage maar dit kan een ieder zelf beslissen. De heren dragen de corsage links met de bloem naar boven en steeltje naar beneden ter hoogte van het knoopsgat op de rever. Dames dragen de corsage ook links iets hoger in de schouder met de bloem naar beneden en het steeltje om hoog.

Corsage Prijs
Wij denken graag mee in het thema of sfeer van uw feestelijke dag. Kom vrijblijvend voor informatie in onze winkel, een corsage maakt elke feestelijke dag nog fleuriger Bloembinderij karel Smits vind u op het koninginneplein 7 in Belfeld.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review