101 Bruidsboeket waterval Calla Roos Wit

101 Bruidsboeket waterval Calla Roos Wit
101 Bruidsboeket waterval Calla Roos Wit
101 Bruidsboeket waterval Calla Roos Wit
101 Bruidsboeket waterval Calla Roos Wit
prijs op aanvraag
ArtikelcodeBruidsboeket 101
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Bruidsboeket

Stijl
Waterval
Kleur
Wit
Bloemsoort
Calla
Roos
Ondergrond

Extra


Bruidsboeket Calla
Bij een perfecte bruiloft horen natuurlijk de perfecte bloemen… Een van de mooiste dingen in het bloemenvak vind ik het maken van bruidswerk. Samen met het toekomstige bruidspaar creëer ik een boeket wat bij het hen past en is altijd uniek. Bij elk bruidsboeket wordt er gekeken naar de wensen van het bruidspaar, de jurk van de bruid en haar lichaamsbouw en het kostuum van de bruidegom. Ik vind het van groot belang om tijdens een persoonlijk gesprek samen met het bruidspaar goed te overleggen en te luisteren naar hun wensen, zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Geef aan welke soorten bloemen u houd , of welke er absoluut niet in mogen zitten, Heeft u ergens een idee opgedaan neem dan gerust de foto mee dat praat altijd makkelijker, wij hebben ook diverse fotoboeken maar om dat elk boeket uniek gemaakt wordt blijft het wisselen in vormen kleuren stijlen en bloemsoorten. Bij Karel Smits is bijna alles Mogelijk.

Waterval Boeket
Een waterval is een klassiek bruidsboeket. Lange bloemen worden door middel van draad in een waterval geschikt. Met een langwerpig waterval boeket kun je met de bloemen een lengte lijn benadrukken of juist aanbrengen dit staat vaak mooi op de foto. Maar is ook helemaal afhakelijk van de stijl van de jurk, Wij maken de waterval boeketten op een bridy zo dat de bloemen de heledag voorzien zijn van water.

Bruidsbloemen bestellen
Wij denken graag mee in het thema of sfeer van uw bruiloft. Trouwdatum bekend kijk even rond op onze site, maar kom dan snel in onze winkel voo een vrijblijvend gesprek over uw wensen. Bloemen kunnen een mooie aanvulling zijn om de sfeer of thema van de dag te versterken. Dat kan bijvoorbeeld een Franse romantische sfeer zijn of een buitensfeer zoals strandthema. En alles daar tussen in! Het bruidsboeket, corsages, auto, kerk- & locatieversiering zijn in goede handen van Kadel de  bloemsierkunstenaar.
Wij geven u graag persoonlijk advies om van de trouwdag een onvergetelijke dag te maken!


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review