Boeket Gemengd Zalm 1201

Boeket Gemengd Zalm 1201
Boeket Gemengd Zalm 1201
Boeket Gemengd Zalm 1201
15.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBGZalm1201
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bloemen bezorgen in Belfeld Reuver of Tegelen, dat laat u doen door Bloembinderij Karel Smits als u kiest voor mooie bloemen en een mooie prijs. Bloemen maken iedereen blij en ze zijn dan ook het perfecte cadeau voor heel veel gelegenheden. Is er iemand jarig, getrouwd, overleden of wilt u zomaar iemand verrassen? Bloembinderij Karel Smits biedt u altijd de mooiste bloemen en passende boeketten die uw online kunt kopen. Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Tegelen, Belfeld, en Reuver.. Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Bestel Bloemen
Bestel en betaal uw bloemen 1 dag voor de afleverdag zo dat wij het boeket met zorg kunnen maken en eventueel bloemen op de veiling kunnen kopen om de sfeer van de foto nog meer te benadrukken
Gemengd Boeket Zalm
Dit gemengd boeket is korenschoof gebonden in de kleur zalm, bevat mooie Rozen, Gerbera's Gipskruit en de groene Anjer.
We streven ernaar om dit boeket zo veel mogelijk te benaderen zo als op de foto, maar het blijft handwerk en we zijn afhankelijk van natuurproducten deze kunnen per seizoen iets afwijken, ook kan het voorkomen dat producten in bepaald seizoen of doorschaarste niet leverbaar zijn, we proberen dan een zoe goed mogelijke vervanger te kiezen zo dt de sfeer van dit gemengd boeket wit zo veel mogelijk behouden blijft. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Kleuren
Als u rondkijkt op de website, zult u zien dat we voor verschillende gelegenheden speciale soorten boeketen en bloemstukken samenstellen op kleur gesorteerd. Ook kunt u hier foto’s bekijken van bloemstukken die eerder door ons zijn gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtig bloemstuk kopen voor een overlijden, of wanneer er iemand gaat trouwen. Bent u zelf degene die gaat trouwen, dan kunnen wij voor u op grote schaal bloemstukken leveren die precies aan uw eisen en wensen voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover.

Contact
U kunt contact met ons opnemen door langs te komen in Belfeld, door te mailen naar info@karelsmits.nl. Ook kunt u via de webwinkel direct de mooiste bloemen boeket kopen en aangeven waar ze bezorgd moeten worden. Hier vindt u meer informatie over in de webwinkel.
Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal