Boeket modern Wit 301

Boeket modern Wit 301
Boeket modern Wit 301
19.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBMWit301
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Modern Boeket Wit
Dit Modern boeket wit is gegroepeerd en paralel gebonden in de kleur wit, bevat mooie Avelanche Rozen, Gerbera's Anjers, en de Chrysant Anasasia in het groen.
We streven ernaar om dit boeket zo veel mogelijk te benaderen zo als op de foto, maar het blijft handwerk en we zijn afhankelijk van natuurproducten deze kunnen per seizoen iets afwijken, ook kan het voorkomen dat producten in bepaald seizoen of doorschaarste niet leverbaar zijn, we proberen dan een zoe goed mogelijke vervanger te kiezen zo dt de sfeer van dit gemengd boeket wit zo veel mogelijk behouden blijft. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Boeket Bezorgen
Wij bezorgen uw boeket met onze eigen bezorgdienst in Belfeld Reuver en Tegelen. Plaats uw bestelling minimaal 1 dag voor de afleverdag en wij zorgen dat het bestelde bloemenboeket op het afleveradres in Belfeld Reuver of Tegelen wordt bezorgd. Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd Bloembinderij Karel Smits bezorgd u de mooiste boeketten en bloemstukken in Belfeld, met de hand gemaakt en dus aan uw wensen aan te passen. Bloemen fleuren woningen op en ze maken mensen blij. Het is dan ook altijd leuk om bloemen te geven en te krijgen en op speciale gelegenheden spelen ze vaak een hoofdrol.

Bloemstukken
Het hele jaar door bieden wij u de mooiste soorten bloemen en kunnen wij voor u mooie boeketten samenstellen. Ook wanneer u gaat trouwen of wanneer er iemand overleden is, maken wij de mooiste stukken die passen bij het moment en bij uw eigen voorkeuren. Ook met grote aantallen hebben wij geen problemen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mooiste bloemstukken en bloemen de bloemist voor Venlo.

Winkel
De winkel van Bloembinderij Karel Smits is gevestigd in Belfeld en u bent ook van harte welkom om hier langs te komen. U kunt een routebeschrijving laten maken op de website. Wilt u vooraf meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als u op zoek bent naar bloemist in Venlo? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@karelsmits.nl.
Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review