Boeket Keuze van de Bloemist 001

Boeket Keuze van de Bloemist 001
Boeket Keuze van de Bloemist 001
15.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBGKeuze001
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review

Bloemen bezorgen in Belfeld Reuver of Tegelen, dat laat u doen door Bloembinderij Karel Smits als u kiest voor mooie bloemen en een mooie prijs. Bloemen maken iedereen blij en ze zijn dan ook het perfecte cadeau voor heel veel gelegenheden. Is er iemand jarig, getrouwd, overleden of wilt u zomaar iemand verrassen? Bloembinderij Karel Smits biedt u altijd de mooiste bloemen en passende boeketten die uw online kunt kopen. Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Tegelen, Belfeld, en Reuver.. Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Bestel Bloemen
Bestel en betaal uw bloemen 1 dag voor de afleverdag zo dat wij het boeket met zorg kunnen maken en eventueel bloemen op de veiling kunnen kopen om de sfeer van de foto nog meer te benadrukken

Boeket de keuze van de bloemist
Wij maken graag een mooie keuze uit ons assortiment verse snijbloemen dat elke dag veranderd met mooie seizoens produkten vers van de veiling Maas Rhein.
u geeft op welke kleur en stijl boeket u wenst, enwe stellen een mooi boeket voor uw samen.
Met bloemen die in dit seizoen leverbaar zijn. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Bloemstukken
Het hele jaar door bieden wij u de mooiste soorten bloemen en kunnen wij voor u mooie boeketten samenstellen. Ook wanneer u gaat trouwen of wanneer er iemand overleden is, maken wij de mooiste stukken die passen bij het moment en bij uw eigen voorkeuren. Ook met grote aantallen hebben wij geen problemen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mooiste bloemstukken en bloemen de bloemist voor Venlo.

Winkel
De winkel van Bloembinderij Karel Smits is gevestigd in Belfeld en u bent ook van harte welkom om hier langs te komen. U kunt een routebeschrijving laten maken op de website. Wilt u vooraf meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als u op zoek bent naar bloemist in Venlo? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@karelsmits.nl.

Bezorgmoment kiezen
Maak in de keuze veldjes hier onder een keuze in de boeket - Grote, De - Bezorg dag de - Bezorg datum de - Bezorg Maand en het kaartje dat u aan het oeket wilt.
als er een - aan het begin staat heeft u nog geen keuze in gevuld. maak dan nog een keuze anders kunt u het boeket in in de winkelwagen plaatsen.
Geef een compacte tekst op voor op het bloemen kaartje dat u uitgekozen heeft.

Combinatieaanbieding

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
24-05-2020
De keuze van Karel is altijd mooi
Karel weet gewoon wat wij mooi vinden ik laat de keuze graag aan hem over.