Boeket Gemengd Geel 603

Boeket Gemengd Geel 603
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBGGeel603
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Boeket

Stijl
Gemengd
Kleur
Geel
Bloemsoort
Zonnebloem
Nutan
Gerbera
CarthamisBoeket Geel
Bloembinderij Karel Smits bind de boeketten naar uw keuze en stijl, met dagelijks verse bloemen. Deze bezorgen wij voor u in de gemeente Beesel: (Reuver, Beesel, Offenbeek) en in de gemeente Venlo: (Belfeld, Blerick, Boekend, Houtblerick, Tegelen, Venlo, ‘t Ven) Overige plaatsen in Nederland gaan via Euroflorist deze kunt u dus ook gewoon hier doorgeven. de betaling moet minimaal een werkdag voor de afleverdag bij ons binnen is (werkdagen di t/m za). Bloemen fleuren woningen op en ze maken mensen blij. Het is dan ook altijd leuk om bloemen te geven en te krijgen en op speciale gelegenheden spelen ze vaak een hoofdrol. Met bloemen van Bloembinderij Karel Smits zit u altijd goed. Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Lomm Arcen, Reuver en Beesel . Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Bloemstukken
Het hele jaar door bieden wij u de mooiste soorten bloemen en kunnen wij voor u mooie boeketten samenstellen. Ook wanneer u gaat trouwen of wanneer er iemand overleden is, maken wij de mooiste stukken die passen bij het moment en bij uw eigen voorkeuren. Ook met grote aantallen hebben wij geen problemen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mooiste bloemstukken en bloemen in Venlo. We probeeren het boeket zo veel mogelijk te evenaaren als op de foto. Maar om dat het handwerk is en sommige bloemen door schraarste en of in een bepaald seizoen niet verkrijgbaar zijn dan wordt er een gelijksoortige bloem gezocht.
speciale wensen kunnen in overleg bepaald worden

Bloemen bestellen
U bent van harte welkom in onze winkel in Belfeld. maar natuurlijk kunt u ook via onze webshop bloemen bestellen, u vind hier vele voorbeeld boeketten.
De winkel van Bloembinderij Karel Smits is gevestigd in Belfeld en u bent ook van harte welkom om hier langs te komen.Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review