Boeket Bladschikking Roze Paars402

Boeket Bladschikking Roze Paars402
Boeket Bladschikking Roze Paars402
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBBRoze 402
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Blandschikking Roze
Een bloemschikking op een rand van grootblad van Allium, Anthurium, Anjers, kort kompakt gebonden.

Wij bezorgen uw bloemen groet.
Uw bloemen groet aan uw familie of dierbaren bezorgd bloembinderij Karel Smits in Belfeld Reuver en Tegelen. Maar natuurlijk kunnen wij uw boeketten ook door heel nederland laten verzenden door de plaatselijke Euroflorist bloemisten.
Bestel en betaal uw bloemen voor 17 uur dan kunnen wij deze de volgende werkdag voor uw leveren op locatie. Deze tijdsindicatie is zo dat wij het boeket met zorg kunnen maken en eventueel bloemen op de veiling kunnen kopen om de sfeer van de foto nog meer te benadrukken.

Boeket Schikken
We streven er naar om het boeket zo gelijk mogelijk als op de foto's te binden, Door schaarste of door dat bloemenniet leverbaar zijn kan het echter voorkomen dat we in de schikking een andere bloemkeuze moeten maken, we streven er naar om bij het schikken de sfeer van het boeket zo veel mogelijk te benadrukken.

Boeket bloemen in een vaas cadeau geven
U kunt het boeket bloemen met of zonder glazen vaas laten bezorgen door deze bloembinderij Karel Smits uit de gemeente Venlo? Beide opties zijn namelijk mogelijk. Als u weet dat de ontvanger over een grote voorraad vazen beschikt, is het wellicht niet nodig. Als u een boeket cadeau geeft voor iemand anders is het natuurlijk ontzettend fijn als je daar direct de juiste vaas bij kunt geven. Op deze manier zet je het boeket direct op tafel en genieten maar! , daarom kunt u als extra het boeket in een bijpassende transparante glazen vaas laten bezorgen.

Bezorgmoment kiezen
Maak in de keuze veldjes hier onder een keuze in de boeket - Grote, De - Bezorg dag de - Bezorg datum de - Bezorg Maand en het kaartje dat u aan het oeket wilt.
als er een - aan het begin staat heeft u nog geen keuze in gevuld. maak dan nog een keuze anders kunt u het boeket in in de winkelwagen plaatsen.
Geef een compacte tekst op voor op het bloemen kaartje dat u uitgekozen heeft.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review