Boeket Biedermeier Wit 201

Boeket Biedermeier Wit 201
Boeket Biedermeier Wit 201
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBMWit201
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bloemen bezorgen in Belfeld Reuver of Tegelen, dat laat u doen door Bloembinderij Karel Smits als u kiest voor mooie bloemen en een mooie prijs. Bloemen maken iedereen blij en ze zijn dan ook het perfecte cadeau voor heel veel gelegenheden. Is er iemand jarig, getrouwd, overleden of wilt u zomaar iemand verrassen? Bloembinderij Karel Smits biedt u altijd de mooiste bloemen en passende boeketten die uw online kunt kopen. Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Tegelen, Belfeld, en Reuver.. Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Bestel Bloemen
Bestel en betaal uw bloemen voor 17 uur dan kunnen wij deze de volgende werkdag voor uw leveren op locatie. Deze tijdsindicatie is zo dat wij het boeket met zorg kunnen maken en eventueel bloemen op de veiling kunnen kopen om de sfeer van de foto nog meer te benadrukken.

Biedermeier Boeket Wit
Dit compact rond gebonden boeket is gemengd en korenschoof gebonden in de kleur wit, bevat mooie Avelanche Rozen, Lisianthus, Alstroemeria en de Zuidewind Lelie Arabica.
We streven ernaar om dit boeket zo veel mogelijk te benaderen zo als op de foto, maar het blijft handwerk en we zijn afhankelijk van natuurproducten deze kunnen per seizoen iets afwijken, ook kan het voorkomen dat producten in bepaald seizoen of doorschaarste niet leverbaar zijn, we proberen dan een zoe goed mogelijke vervanger te kiezen zo dt de sfeer van dit gemengd boeket wit zo veel mogelijk behouden blijft. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Kleuren
Als u rondkijkt op de website, zult u zien dat we voor verschillende gelegenheden speciale soorten boeketen en bloemstukken samenstellen op kleur gesorteerd. Ook kunt u hier foto’s bekijken van bloemstukken die eerder door ons zijn gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtig bloemstuk bestellen voor een overlijden, of wanneer er iemand gaat trouwen. Bent u zelf degene die gaat trouwen, dan kunnen wij voor u op grote schaal bloemstukken leveren die precies aan uw eisen en wensen voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover.

Boeket bloemen in een vaas cadeau geven
U kunt het boeket bloemen met of zonder glazen vaas laten bezorgen door deze bloembinderij Karel Smits uit de gemeente Venlo? Beide opties zijn namelijk mogelijk. Als u weet dat de ontvanger over een grote voorraad vazen beschikt, is het wellicht niet nodig. Als u een boeket cadeau geeft voor iemand anders is het natuurlijk ontzettend fijn als je daar direct de juiste vaas bij kunt geven. Op deze manier zet je het boeket direct op tafel en genieten maar! , daarom kunt u als extra het boeket in een bijpassende transparante glazen vaas laten bezorgen.

Contact
U kunt contact met ons opnemen door langs te komen in Belfeld, door te mailen naar info@karelsmits.nl. Ook kunt u via de webwinkel direct de mooiste bloemstukken bestellen en aangeven waar ze bezorgd moeten worden. Hier vindt u meer informatie over in de webwinkel.

Bezorgmoment kiezen
Maak in de keuze veldjes hier onder een keuze in de boeket - Grote, De - Bezorg dag de - Bezorg datum de - Bezorg Maand en het kaartje dat u aan het oeket wilt.
als er een - aan het begin staat heeft u nog geen keuze in gevuld. maak dan nog een keuze anders kunt u het boeket in in de winkelwagen plaatsen.
Geef een compacte tekst op voor op het bloemen kaartje dat u uitgekozen heeft.
Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review