€142,50 Landelijk Uithangbord Ovaal Groot Voordeur Zwart

Ambachtelijk Zwart staal Type Volendam 7260

€142,50 Landelijk Uithangbord Ovaal Groot Voordeur Zwart
Voorbeelden van opdruk *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode301vbzw 7260
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld van UIthangbord Ovaal 7260
Uithangbord Ovaal 7260 Volendam Zwart
Opdruk: Opdruk Links
Kleur Opdruk: Creme
Regel Hoogte: 3 Regels 1 groot 2+3 klein
Bevestigingsmateriaal: Geen Schroeven
Lettertype: Geen Opdruk


Reg1: BiChiChi
Reg2: Kunstnagels
Reg3: Gezichtsverzorging

Opmerkingen: Graag lettertype Brush Script MT gebruiken


Uithangbord Groot Ovaal Voordeur
Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u terecht voor grote smeedijzeren ovalen naam en winkelborden in de landelijke of engelse stijl. Bevestig het landelijk ovaal winkelbordbord aan de muur langs de voordeur van uw winkel, bestel de RVS schroeven in de kleur van het bord erbij dit geeft een chique uitstraling. De voordeur van uw winkel is immers het visitekaartje van uw bedrijf waarbij een groot ovaal uithangbord met uw logo en bedrijfs naam het plaatje af zal maken. Zeker als wij  het laten bedrukken met uw persoonlijke opdruk van uw winkel, en of huisnummer met profesionele vinyl opdruk er strak op laten maken. Onze dynamische winkelborden winkel bevindt zich  in het hartje van het Limburgse Belfeld langs schoenmaker de bakker de B&B de kapper en de drogist.

Stoer Staal
Onze zwarte winkelborden "Volendam 7260" zijn in Nederland met de hand gesmeed uit stoer staal en vast gesmeed aan de ophang beugel. Waar na het geheel grondig gestraald is en op een ambachtelijke manier voorzien is van twee lagen zwarte poedercoating, waar door het geheel beschermd is tegen weersinvloeden. Natuurlijk leveren wij niet alleen blanco winkelborden, maar kunnen wij ook de profesionele opdruk voor u laten maken. Wij maken gebruik van een standaard lettertype,Monotye Corsiva, Times, Arial en Arial Rounded maar hier kunnen wij uiteraard ook van afwijken. Bij de opdruk is de kleur wit standaard maar voor een meerprijs kunt u kiezen uit de kleuren Cremé, Zilder of Goud. Een naamplaat met logo van uw bedrijf of zaak is natuurlijk ook mogelijk in een van de vier kleuren. Het muurbord wordt helemaal compleet geleverd. U hoeft het alleen maar met de rvs schroeven aan de muur of op een houten paal te schroeven.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets hoger te maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte te houden dit geeft rust op het ontwerp van het bord en leest makkelijker.
Bij de tekst op een hang bord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een modern gevelbord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen platsen we met een komma er tussen.

Standaard Levertijd
De stoere klassieke ovale borden "volendam 7260" van zwart staal in combinatie met gietijzer leveren we snel uit onze  voorraad, om de opdruk te laten maken moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om zo snel mogelijk te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk openng jubileum vaderdag moederdag of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden. zo dat we tijdig kunnen verzenden.

Winkelborden Winkel  
In onze winkel in Belfeld bent u van harte welkom voor het uitzoeken en het bestellen van een nostalgisch uithangbord rond uit de landelijke of engelse stijl, we geven uw persoonlijk advies over de opties en keuze mogelijkheden. Maar natuurlijk is het in deze moderne tijd ook mogelijk om van uit thuis via onze online webwinkel te bestellen, kies zelf de keuze mogelijkheden uit en plaats het product in het winkelmandje vul de verzend opties en uw naam en adres gegevens in en druk op bestelling verzenden. U ontvangt dan binnen een minuut een bevestiging in uw mailbox, soms kan het voorkomen dat uw email programma de bevestiging in de map ongewenst plaatst, Heeft u gekozen voor zelf overmaken vind u in de bevestigings mail het totaal bedrag en onze bank gegevens, heeft u gekozen voor creditcard of paypal dan wordt u na het verzenden van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de des betreffende betaal pagina.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review