€142,50 Landelijk Uithangbord Groot Bed and Breakfast Zwart

Ambachtelijk zwart staal Type Haarlem 7280

€142,50 Landelijk Uithangbord Groot Bed and Breakfast Zwart
€142,50 Landelijk Uithangbord Groot Bed and Breakfast Zwart
€142,50 Landelijk Uithangbord Groot Bed and Breakfast Zwart
€142,50 Landelijk Uithangbord Groot Bed and Breakfast Zwart
€142,50 Landelijk Uithangbord Groot Bed and Breakfast Zwart
€142,50 Landelijk Uithangbord Groot Bed and Breakfast Zwart
Voorbeelden van opdruk *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode209vbzw 7280
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld van Winkelbord 7280 Maken
Winkel Uithangbord 7280 Haarlem Zwart
Opdruk: Opdruk Twee zijden + Kader
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte(letter hoogte): 2 Regel gecentreerd 1 Laag 2 Hoog
Bevestigingsmateriaal: Geen Schroeven
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: trimsalon
Reg2: de geknipte viervoeter
Reg3:

Opmerkingen:  


Uithangbord Groot Bed and Breakfast Voordeur
Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u terecht voor zwarte smeedijzeren naam en uithangborden groot in de landelijke of engelse stijl. Bevestig het landelijk huisnummer aan de muur langs de voordeur aan de gevel van uw bedrijf of bij het tuinhek aan een paal van hout, bestel de RVS schroeven in de kleur groen erbij dit geeft een chique uitstraling. De voordeur van uw bedijf is immers het visitekaartje van uw zaak waarbij een naam huisnummerbordje met uw bedrijfs naam het plaatje af zal maken  Zeker als wij  het laten bedrukken met uw persoonlijke opdruk met uw logo en bedrijfs naam met profesionele vinyl opdruk er strak op laten maken. Onze dynamische uithangborden winkel bevindt zich  in het hartje van het Limburgse Belfeld langs schoenmaker de bakker de B&B de kapper en de drogist.

Stoer Staal
Onze uithangborden zwart "Haarlem" zijn in Nederland met de hand gesmeed uit stoer staal en vast gesmeed aan de ophang beugel. Waar na het geheel grondig gestraald is en op een ambachtelijke manier voorzien is van twee lagen zwarte poedercoating, waar door het geheel beschermd is tegen weersinvloeden. Natuurlijk leveren wij niet alleen blanco uithangborden, maar kunnen wij ook de profesionele opdruk voor u laten maken. Wij maken gebruik van een standaard lettertype,Monotye Corsiva, Times, Arial en Arial Rounded maar hier kunnen wij uiteraard ook van afwijken. Bij de opdruk is de kleur wit standaard maar voor een meerprijs kunt u kiezen uit de kleuren Cremé, Zilder of Goud. Een naamplaat met logo van uw bedrijf of zaak is natuurlijk ook mogelijk in een van de vier kleuren. Het muurbord wordt helemaal compleet geleverd. U hoeft het alleen maar met de rvs schroeven aan de muur of op een houten paal te schroeven.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets hoger te maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte te houden dit geeft rust op het ontwerp van het bord en leest makkelijker.
Bij de tekst op een hang bord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een modern gevelbord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen platsen we met een komma er tussen.

Standaard Levertijd
De stoere klassieke groene borden type Haarlem 7280 van stoer staal in combinatie met gietijzer leveren we snel uit onze  voorraad, om de opdruk te laten maken moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om zo snel mogelijk te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk vaderdag moederdag of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden. zo dat we tijdig kunnen verzenden.

Uithangborden Winkel  
In onze winkel in Belfeld bent u van harte welkom voor het uitzoeken en het bestellen van een nostalgisch uithangbord uit de landelijke of engelse stijl, we geven uw persoonlijk advies over de opties en keuze mogelijkheden. Maar natuurlijk is het in deze moderne tijd ook mogelijk om van uit thuis via onze online webwinkel te bestellen, kies zelf de keuze mogelijkheden uit en plaats het product in het winkelmandje vul de verzend opties en uw naam en adres gegevens in en druk op bestelling verzenden. U ontvangt dan binnen een minuut een bevestiging in uw mailbox, soms kan het voorkomen dat uw email programma de bevestiging in de map ongewenst plaatst, Heeft u gekozen voor zelf overmaken vind u in de bevestigings mail het totaal bedrag en onze bank gegevens, heeft u gekozen voor creditcard of paypal dan wordt u na het verzenden van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de des betreffende betaal pagina.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review