€21,50 Landelijk Huisnummerbord 5 Groen aparte

Ambachtelijk groen staal Type Nijmegen 3250

€21,50 Landelijk Huisnummerbord 5 Groen aparte
€21,50 Landelijk Huisnummerbord 5 Groen aparte
€21,50 Landelijk Huisnummerbord 5 Groen aparte
Voorbeelden van opdruk *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode013vbgr 3250
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld afbeelding van smeedijzeren Huisnummerbordjes 3250 voordeur
bestellen in online winkel Huisnummerbord 3250 Nijmegen Groen aparte kopen
Opdruk: Opdruk
Kleur Opdruk: Creme
Regel Hoogte: 1 Regel Gecentreerd
Bevestigingsmateriaal: Geen Schroeven
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: 5
Reg2:

Opmerkingen:


Huisnummer Voordeur Aparte
Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u terecht voor Smeedijzeren huisnummers en huisnummerborden in de landelijke of engelse stijl. Bevestig het landelijk huisnummer aan de muur langs de voordeur of bij het tuinhek aan een paal van hout, bestel de RVS schroeven in de kleur van het bord erbij dit geeft een chique uitstraling. De voordeur is immers het visitekaartje van uw huis waarbij een naam huisnummerbordje met uw familie naam het plaatje af zal maken. Zeker als wij  het laten bedrukken met uw persoonlijke opdruk van uw familienaam, voor namen en of huisnummer met profesionele vinyl opdruk er strak op laten maken. Onze dynamische huisnummer winkel bevindt zich  in het hartje van het Limburgse Belfeld langs de bakker de B&B de kapper en de drogist.

Stoer Staal
Onze huisnummerbordjes Nijmegen 3250 groen zijn in Nederland met de hand gesneden uit stoer staal en voorzien van ophang gaten. Waar na het geheel grondig gestraald is en op een ambachtelijke manier voorzien is van twee lagen groene poedercoating, waar door het geheel beschermd is tegen weersinvloeden. Natuurlijk leveren wij niet alleen blanco huisnummers, maar kunnen wij ook de profesionele opdrukvoor u laten maken. Wij maken gebruik van een standaard lettertype,Monotye Corsiva, Times, Arial en Arial Rounded maar hier kunnen wij uiteraard ook van afwijken. Bij de opdruk is de kleur wit standaard maar voor een meerprijs kunt u kiezen uit de kleuren Cremé, Zilder of Goud. Een naamplaat met logo van uw bedrijf of zaak is natuurlijk ook mogelijk in een van de vier kleuren. Het muurbord wordt helemaal compleet geleverd. U hoeft het alleen maar op de muur of een houten paal te schroeven.

Regel (letter) Hoogte
Dit is wat het woord al zegt de hoogte van een regel, u kunt kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel met het huisnummer iets hoger te maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte te houden dit geeft rust op het ontwerp van het bord en leest makkelijker.
Bij de tekst op een huisnummerbord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een modern huisnummer laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen platsen we met een komma er tussen.

Standaard Levertijd
De stoere klassieke borden Nijmegen 3250 groen van staal in combinatie met gietijzer leveren we snel uit onze  voorraad, om de opdruk te laten maken moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om zo snel mogelijk te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk vaderdag moederdag of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden. zo dat we tijdig kunnen verzenden.

Huisnummer Winkel  
In onze winkel in Belfeld bent u van harte welkom voor het uitzoeken en het bestellen van een nostalgisch huisnummerbord uit de landelijke of engelse stijl, we geven uw persoonlijk advies over de opties en keuze mogelijkheden. Maar natuurlijk is het in deze moderne tijd ook mogelijk om van uit thuis via onze online webwinkel te bestellen, kies zelf de keuze mogelijkheden uit en plaats het product in het winkelmandje vul de verzend opties en uw naam en adres gegevens in en druk op bestelling verzenden. U ontvangt dan binnen een minuut een bevestiging in uw mailbox, soms kan het voorkomen dat uw email programma de bevestiging in de map ongewenst plaatst, Heeft u gekozen voor zelf overmaken vind u in de bevestigings mail het totaal bedrag en onze bank gegevens, heeft u gekozen voor creditcard of paypal dan wordt u na het verzenden van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de des betreffende betaal pagina

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review