705 Boeket Gemengd Rood

BGRood705

705 Boeket Gemengd Rood
705 Boeket Gemengd Rood
15.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBGRood705
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Boeket

Stijl
Gemengd
Kleur
Rood
Bloemsoort
Gerbera
Chrysant
Roos
Extra


Boeket Rood
Bloembinderij Karel Smits bind de boeketten naar uw keuze en stijl, met dagelijks verse bloemen. Deze bezorgen wij voor u in de gemeente Beesel: (Reuver, Beesel, Offenbeek) en in de gemeente Venlo: (Belfeld, Blerick, Boekend, Houtblerick, Tegelen, Venlo, ‘t Ven) Overige plaatsen in Nederland gaan via Euroflorist deze kunt u dus ook gewoon hier doorgeven. de betaling moet minimaal een werkdag voor de afleverdag bij ons binnen is (werkdagen di t/m za). Bloemen fleuren woningen op en ze maken mensen blij. Het is dan ook altijd leuk om bloemen te geven en te krijgen en op speciale gelegenheden spelen ze vaak een hoofdrol. Met bloemen van Bloembinderij Karel Smits zit u altijd goed.

Bloemstukken
Het hele jaar door bieden wij u de mooiste soorten bloemen en kunnen wij voor u mooie boeketten samenstellen. Ook wanneer u gaat trouwen of wanneer er iemand overleden is, maken wij de mooiste stukken die passen bij het moment en bij uw eigen voorkeuren. Ook met grote aantallen hebben wij geen problemen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mooiste bloemstukken en bloemen in Venlo. We probeeren het boeket zo veel mogelijk te evenaaren als op de foto. Maar om dat het handwerk is en sommige bloemen door schraarste en of in een bepaald seizoen niet verkrijgbaar zijn dan wordt er een gelijksoortige bloem gezocht.
speciale wensen kunnen in overleg bepaald worden

Bloemen Laten Bezorgen
U bent van harte welkom in onze winkel in Belfeld. maar natuurlijk kunt u ook via onze webshop bloemen bestellen, u vind hier vele voorbeeld boeketten.
De winkel van Bloembinderij Karel Smits is gevestigd in Belfeld en u bent ook van harte welkom om hier langs te komen.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal