Boeket Bladschikking Groen Paars 401

Boeket Bladschikking Groen Paars 401
Boeket Bladschikking Groen Paars 401
Boeket Bladschikking Groen Paars 401
20.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBBGroen 401
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bloemen bestellen Belfeld, dat laat u doen door Bloembinderij Karel Smits als u kiest voor mooie bloemen en een mooie prijs. Bloemen maken iedereen blij en ze zijn dan ook het perfecte cadeau voor heel veel gelegenheden. Is er iemand jarig, getrouwd, overleden of wilt u zomaar iemand verrassen? Bloembinderij Karel Smits biedt u altijd de mooiste bloemen en passende boeketten die uw online kunt bestellen. Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Lomm Arcen, Reuver en Beesel . Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Bladschikking Groen Paars
Deze Bladschikking in de kleur Groen Paars, bevat mooie Anturiums, Allium, Roos en mooie Nerine.
We streven ernaar om dit boeket zo veel mogelijk te benaderen zo als op de foto, maar het blijft handwerk en we zijn afhankelijk van natuur producten deze kunnen per seizoen iets afwijken, ook kan het voorkomen dat producten in bepaald seizoen of door schaarste niet leverbaar zijn, we proberen dan een zo goed mogelijke vervanger te kiezen zo dat de sfeer van dit groen paars boeket zo veel mogelijk behouden blijft. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Bloemstukken
Niet alleen bieden wij u boeketten die volledig kunnen worden aangepast aan uw eigen smaak en voorkeuren, ook kunnen wij de mooiste bloemstukken samenstellen die bij u passen of die precies uitdrukken wat u tegen iemand wil zeggen. Op de website vindt u hier verschillende voorbeelden van en ook foto’s. Zo kunnen wij voor u zowel bloemstukken als boeketten bloemen bezorgen in Belfeld.

Stijl Boeket
Diet boeket noemen we een bladschikking, is een paralel gebonden boeket in een driehoeks vorm om zoomt met blad. De Anthuriums geven de hoogte aan samen met de Allium bollen en in het hard bevinden zich de rozen met de Nerine en het geheel is om zoomt met
Aralia Aspidistra en Chico blad.

Contact 
In onze webwinkel heeft u de mogelijkheid de uithangborden online te bestellen. Hiervoor hoeft u enkel het gekozen product in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen waarna uw bestelling is afgerond. Langskomen in onze winkel mag natuurlijk ook, bekijkt u dan voor vertrek wel even ons routekaartje. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op en stuur ons even een e-mail

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal