Boeket Biedermeier Wit 201

Boeket Biedermeier Wit 201
Boeket Biedermeier Wit 201
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBMWit201
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u het mooiste biedermeier boeket bestellen, passend bij iedere gelegenheid. Bloemen zeggen vaak meer dan woorden en ze vormen het perfecte cadeau bij veel verschillende gelegenheden. Bloembinderij Karel Smits heeft er dan ook een doel van gemaakt om iedereen te voorzien van de mooiste bloemstukken, die precies passen bij uw smaak en bij de situatie. Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Lomm Arcen, Reuver en Beesel . Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Biedermeier Boeket Wit
Dit compact rond gebonden boeket is gemengd en korenschoof gebonden in de kleur wit, bevat mooie Avelanche Rozen, Lisianthus, Alstroemeria en de Zuidewind Lelie Arabica.
We streven ernaar om dit boeket zo veel mogelijk te benaderen zo als op de foto, maar het blijft handwerk en we zijn afhankelijk van natuurproducten deze kunnen per seizoen iets afwijken, ook kan het voorkomen dat producten in bepaald seizoen of doorschaarste niet leverbaar zijn, we proberen dan een zoe goed mogelijke vervanger te kiezen zo dt de sfeer van dit gemengd boeket wit zo veel mogelijk behouden blijft. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Kleuren
Als u rondkijkt op de website, zult u zien dat we voor verschillende gelegenheden speciale soorten boeketen en bloemstukken samenstellen op kleur gesorteerd. Ook kunt u hier foto’s bekijken van bloemstukken die eerder door ons zijn gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtig bloemstuk bestellen voor een overlijden, of wanneer er iemand gaat trouwen. Bent u zelf degene die gaat trouwen, dan kunnen wij voor u op grote schaal bloemstukken leveren die precies aan uw eisen en wensen voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover.

Contact
U kunt contact met ons opnemen door langs te komen in Belfeld, door te mailen naar info@karelsmits.nl. Ook kunt u via de webwinkel direct de mooiste bloemstukken bestellen en aangeven waar ze bezorgd moeten worden. Hier vindt u meer informatie over in de webwinkel.
Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal