Bloemstuk Klassiek Allium 102

Bloemstuk Klassiek Allium 102
Bloemstuk Klassiek Allium 102
prijs op aanvraag *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBLSklassiek 102
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Bloemstuk


Stijl
klassiek

Kleur
Roze

Bloemsoort
Allium
Roos


Ondergrond
Ovaal zwarte pot

Extra



Bloemstuk Bezorgen
Bloemen bezorgen in Venlo, dat laat u doen door Bloembinderij Karel Smits als u kiest voor mooie bloemen en een mooie prijs. Bloemen maken iedereen blij en ze zijn dan ook het perfecte cadeau voor heel veel gelegenheden. Is er iemand jarig, getrouwd, overleden of wilt u zomaar iemand verrassen? Bloembinderij Karel Smits biedt u altijd de mooiste bloemen en passende boeketten die uw online kunt kopen. Wij leveren jouw boemstuk en bloemdecoraties in Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Lomm Arcen, Reuver en Beesel . Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Samenstelling Bloemen
Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u het mooie bos bloemen bestellen, passend bij iedere gelegenheid. Bloemen zeggen vaak meer dan woorden en ze vormen het perfecte cadeau bij veel verschillende gelegenheden. Bloembinderij Karel Smits heeft er dan ook een doel van gemaakt om iedereen te voorzien van de mooiste bloemstukken, die precies passen bij uw smaak en bij de situatie.
We probeeren het beket zo veel mogelijk te evenaaren als op de foto. Maar om dat het handwerk is en de bloemen afhankelijk zijn van het seizoen en of door schraarste niet verkrijgbaar zijn dan wordt er een gelijksoortige bloem gezocht.
speciale wensen kunnen in overleg bepaald worden

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review