Home    Service  706 Boeket Gemengd Rood Anthurium Gerbera 706
706 Boeket Gemengd Rood Anthurium Gerbera 706

706 Boeket Gemengd Rood Anthurium Gerbera 706


BGRood706


Boeket

Stijl
Gemengd
Kleur
Rood
Bloemsoort
Rozen Anthurium Gerbera Anjer Sneeuwbal
Extra


Boeket Roden Rozen
Bloembinderij Karel Smits bind de boeketten naar uw keuze en stijl, met dagelijks verse bloemen. Deze bezorgen wij voor u in de gemeente Beesel: (Reuver, Beesel, Offenbeek) en in de gemeente Venlo: (Belfeld, Blerick, Boekend, Houtblerick, Tegelen, Venlo, ‘t Ven) Overige plaatsen in Nederland gaan via Euroflorist deze kunt u dus ook gewoon hier doorgeven. de betaling moet minimaal een werkdag voor de afleverdag bij ons binnen is (werkdagen di t/m za). Bloemen fleuren woningen op en ze maken mensen blij. Het is dan ook altijd leuk om bloemen te geven en te krijgen en op speciale gelegenheden spelen ze vaak een hoofdrol. Met bloemen van Bloembinderij Karel Smits zit u altijd goed.

Bloemstukken
Het hele jaar door bieden wij u de mooiste soorten bloemen en kunnen wij voor u mooie boeketten samenstellen. Ook wanneer u gaat trouwen of wanneer er iemand overleden is, maken wij de mooiste stukken die passen bij het moment en bij uw eigen voorkeuren. Ook met grote aantallen hebben wij geen problemen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mooiste bloemstukken en bloemen in Venlo. We probeeren het boeket zo veel mogelijk te evenaaren als op de foto. Maar om dat het handwerk is en sommige bloemen door schraarste en of in een bepaald seizoen niet verkrijgbaar zijn dan wordt er een gelijksoortige bloem gezocht.
speciale wensen kunnen in overleg bepaald worden

Bloemen bestellen
U bent van harte welkom in onze winkel in Belfeld. maar natuurlijk kunt u ook via onze webshop bloemen bestellen, u vind hier vele voorbeeld boeketten.
De winkel van Bloembinderij Karel Smits is gevestigd in Belfeld en u bent ook van harte welkom om hier langs te komen.€ 30.00
Grote*

Bezorgdatum Dag vd Week*

Bezorgdatum Dag vd maand*

Bezorgdatum Maand*

Kaartje*
Artikelcode: BGRood706

706 Boeket Gemengd Rood Anthurium Gerbera 706